top of page

Kovoje su akne – stipraus poveikio ampulė su azelaino rūgštimi


SVR SEBIACLEAR AMPOULE [AZ] FLASH koncentruotas serumas probleminei, raustančiai, į pigmentaciją linkusiai odai


Koncentruotas serumas, kurio sudėtyje yra net 15% azelaino rūgšties, pretenduoja tapti sezono žvaigžde į aknę, rosacėją linkusiai, probleminei, jautriai odai.

Azelaino rūgštis dermatologų įvardijama kaip viena iš efektyviausių, kai renkamės kosmetines priemones spuoguotai, blizgančiai odai su užsikimšusiomis poromis. SVR SEBIACLEAR AMPOULE [AZ] FLASH serumo sudėtyje aukšta šios rūgšties koncentracija yra gerai toleruojama ir pritaikyta net jautrios odos kovai su spuogais, inkštirais, blizgesiu ir pigmentinėmis dėmėmis po aknės.


Kaip veikia azelaino rūgštis?


Azelaino rūgštis pasižymi keratolitiniu (šveičiamuoju) ir komedolitiniu poveikiu, kurie reiškia, kad odos paviršius palengva šveičiamas, šalinamos negyvosios ląstelės, kurios užkemša poras ir tampa spuogų formavimosi priežastimi.


Ši rūgštis taip pat pasižymi baktericidiniu poveikiu, kuris reiškia, kad ji padeda naikinti aknę sukeliančias bakterijas.

Priešuždegiminis jos poveikis naudingas tuo, kad ji padeda naikinti jau esamus spuogelius ir neleidžia formuotis, plisti naujiems.


Azelaino rūgštis taip pat žinoma dėl šviesinamojo poveikio, kuris naudingas siekiant išvengti ir pašviesinti dėmeles po spuogelių.


Naujasis SVR SEBIACLEAR AMPOULE [AZ] FLASH koncentruotas serumas su aukšta azelaino rūgšties koncentracija probleminei, raustančiai, į pigmentaciją linkusiai odai gali būti naudojamas kartu su medikamentiniu gydymu nuo aknės.


Ši priemonė yra itin gerai toleruojama jautrios odos, todėl gali būti naudojama netgi nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Kokios kitos veikliosios medžiagos?


Sudėtyje yra salicilo rūgšties, cinko ir niacinamido – medžiagų (4,5%), kurios įprastai rekomenduojamos dermatologų, kai kalbame apie aknės paveiktos odos priežiūrą.


Salicilo rūgštis valo poras ir lygina odos tekstūrą, cinkas padeda mažinti aknę sukeliančių bakterijų ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą, o niacinamidas drėkina, ramina ir padeda atkurti odos barjero balansą.

Kokio rezultato galima tikėtis?


Priemonės efektyvumas yra pagrįstas SVR laboratorijos atliktais klinikiniais tyrimais. Spuogai pradeda mažėti jau po 8 val. nuo pirmo panaudojimo. Po 24 val. pradeda trauktis poros, mažėja spuogelių ir inkštirų, pradeda šviesėti dėmelės. Po 7 dienų galima pastebėti pigmentacijos pašviesėjimą. Po 28 dienų uždegimų sumažėja apie 40%.


Ką dar svarbu žinoti?


Skysta, losjono konsistencijos tekstūra yra itin gerai įsigerianti, suteikia drėkinantį pojūtį. Nelipni ir neriebi.


Visgi verta žinoti, kad šio serumo negalima prieš tepant ant veido sumaišyti su kita priemone, nes tai gali pakeisti serumo pH. Taip pat svarbu jį tepti ant švarios odos prieš kitus serumus, veido kremą ar priemones nuo saulės.


Formulė sudaryta iš 81% natūralios kilmės medžiagų, o buteliukas yra 100% perdirbamas.

Su kuo geriausia derinti šį serumą?


Jeigu oda yra linkusi rausti, kaisti, pasižymi dideliu jautrumu, po SVR SEBIACLEAR AMPOULE [AZ] FLASH serumo rekomenduojama naudoti SVR SENSIFINE AR veido kremą raustančiai, jautriai odai. Šio kremo termoreguliacinė funkcija padės valdyti odos kaitimą ir raudonį.


Jeigu susiduriate su suaugusiųjų akne ir jau svarbi senėjimo požymių korekcija, šį serumą tinka naudoti su SVR [PEPTI] BIOTIC veido kremu, kurio sudėtyje yra peptidų, padedančių valdyti odos blizgesį, o hialurono rūgštis, probiotikai ir vitaminas C stiprina odos barjerą, gerina odos regeneracinę funkciją.


Jeigu jaučiate, kad bėrimai vis pasikartoja, serumą naudokite rytais, o vakare jį pakeiskite SEBIACLEAR Active Gel intensyvaus poveikio veido kremu probleminei odai.



Kur įsigyti?


SVR SEBIACLEAR AMPOULE [AZ] FLASH galite atrasti didžiosiose vaistinėse arba SVR atstovo Lietuvoje e-butike www.cosme.lt


546 peržiūros
bottom of page