top of page

Įspūdingą prizą laimėjusi studentė: “Kartais svarbu išdrįsti padaryti mus gąsdinančius dalykus”

Net 1000 Eur čekis „Laboratoires Filorga“ kosmetikai – toks prizas suviliojo ne vieną moterį prisijungti prie Facebook grupės „Filorgistės“, kur visą mėnesį vyko didysis meilės dienai dedikuotas konkursas.



Vaizdo įrašą galima pamatyti tik prisijungus prie grupės FILORGISTĖS.


Dalyvauti drąsino Prancūzijoje gyvenanti rašytoja, žurnalistė Erika Umbrasaitė, garsi makiažo meistrė Neringa Čukinienė ir „Misis Pasaulis“ konkurse Lietuvą atstovavusi sveikos gyvensenos propaguotoja Grėtė Brokienė. Visos šios moterys jau ne sykį yra pasakojusios apie savo pasirinkimus grožio rutinoms, kuriose visada būna ir estetinės medicinos pagrindu sukurtos kosmetikos „Filorga“.


Konkursą laimėti pavyko Vilniaus universiteto studentei Ugnei Šuopytei, kuri pripažino, kad ypač padėjo aplinkinių palaikymas ir, be abejo, drąsa pasirodyti prieš kameras.


Ugne, kuo užsiimate gyvenime ir kokią reikšmę teikiate savo išvaizdai?

Šiuo metu studijuoju Vilniaus universitete. Studijas derinu su darbu – esu grožio konsultantė viename vaistinių tinkle, tad mano darbinė veikla tarsi įpareigoja turėti sveikai atrodančią odą. Juk klientai, rinkdamiesi konkrečius produktus, dažniausiai teiraujasi, kokias odos priežiūros priemones naudoju pati. Be to, man malonu rūpintis savimi bei džiaugtis efektyvių grožio priemonių rezultatais.


Pasidalinkite, kaip atradote FILORGA priemones? Galbūt galėtumėte išskirti savo didžiausius atradimus?

„Filorga“ produkciją atradau prieš ketverius metus, kai pradėjau ją naudoti darbinėje veikloje. Šią produkciją į savo veido odos priežiūros rutiną įtraukiau prieš dvejus metus. Pirmiausia išbandžiau intensyviai drėkinantį veido kremą „Hydra-Filler“, kuris paliko didelį įspūdį, todėl nieko nelaukdama išbandžiau ir kitas šio gamintojo odos priežiūros priemones. Šiuo metu mano mėgstamiausia trijulė yra „NCEF-Essence“ regeneruojamoji veido esencija, „Hydra Hyal“ hialurono rūgšties koncentratas ir „NCEF-reverse“ regeneruojamasis veido kremas.



Ar galite patvirtinti, kad jaučiate akivaizdų poveikį naudodama „Filorga“?

Iš asmeninės patirties galiu drąsiai teigti, kad „Filorga“produkcija išsiskiria efektyviu ir greitai matomu teigiamiu poveikiu odai. Pati gyvenu labai įtemptu ritmu, kartais nepakankamai pailsiu. Nuovargis atsispindi ant mano papilkėjusios odos, kuri dar ir linkusi sausėti. „Filorga“ produktai greitai ir efektyviai išsprendžia šias problemas ir mano oda atrodo sveika ir spindinti. Todėl visoms moterims rekomenduoju išbandyti šio prekės ženklo priemones ir atrasti savo favoritus.

Kokia moteris, jūsų manymu, yra tikroji Filorgistė?

Tikroji Filorgistė yra ta moteris, kuri nebijo mylėti savęs ir rūpinasi savo odos priežiūra. Manau, kad tik deramai pamilę save galėsime skleisti meilę ir kitiems.

Atskleiskite paslaptį, kaip jums pavyko surinkti tiek daug patiktukų?

Kai jau nusprendžiau sudalyvauti konkurse, mane apėmė azartas laimėti. Paskatinau savo šeimą, drauges, koleges, pažįstamus už mane balsuoti ir esu labai laiminga, kad visi labai noriai prisidėjo ir paspaudė „patinka“ mygtuką po mano videoklipu. Dar kartą įsitikinau, kiek nuostabių žmonių mane supa. Kartais tereikia nebijoti paprašyti palaikymo ir vėliau už jį padėkoti.

Kas paskatino dalyvauti šiame konkurse?

Sudalyvauti konkurse mane paskatino viena draugė, kuri tuo metu jau buvo Filorgisčių grupės narė. Ji papasakojo apie konkursą, nugalėtojos laukiantį prizą ir paragino sudalyvauti ir mane. Todėl jau kitą dieną nedvejodama tapau Filorgisčių grupės nare, nufilmavau videoklipą ir jį įkėliau į internetą.

Ar dažnai filmuojatės videoklipuose ir dalyvaujate konkursuose?

Tokio pobūdžio konkurse dalyvavau pirmą kartą. Esu ir anksčiau pagalvodavusi apie dalyvavimą panašiuose konkursuose, tačiau man pritrūkdavo drąsos ir pasitikėjimo filmuoti save. Šį kartą pamačiusi, kad tai mano mylimos „Filorga“ kosmetikos organizuojamas konkursas, išdrįsau sudalyvauti ir labai tuo džiaugiuosi.

Ko palinkėtumėte moterims, kurios neišdrįso sukurti vaizdo klipo apie savo grožio rutiną?

Moterims, kurios šįkart pabijojo sudalyvauti konkurse, linkiu daugiau drąsos ir ryžto. Normalu, kad ką nors darydamos galime sulaukti kritikos ir neigiamų komentarų. Tačiau tai visiškai nesvarbu, juk neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Svarbiausia yra mylėti save ir pasitikėti savimi. Ir, žinoma, kartais išdrįsti padaryti mus gąsdinančius dalykus.

Ko palinkėtumėte visoms Filorgistėms?

Visoms Filorgistėms norėčiau palinkėti ir toliau rūpintis savimi ir savo oda bei aktyviai dalintis įspūdžiais apie „Filorga“ produkciją. Ir, svarbiausia, būkite laimingos bei mylėkite save.


318 peržiūrų
bottom of page